Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Άλλη μια δικαίωση για τους εργαζόμενους του Δήμου, ενάντια στις αυθαίρετες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Στην πολύπαθη τεχνική υπηρεσία, που η παράνοια στον τρόπο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού δεν έχει προηγούμενο (το ίδιο ισχύει και για τον υπόλοιπο δήμο, αλλά στην τεχνική παράγινε το κακό), άλλη μια απόφαση ακύρωσης, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, παράνομης τοποθέτησης προϊσταμένου και μετακίνησης πολύπειρου στελέχους  σε άλλη υπηρεσία, έρχεται να δικαιώσει τις ενστάσεις μας για τον τρόπο διοίκησης της. Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια:

1.      Της ακύρωσης πρωτόδικα  της τοποθέτησης νέου δ/ντη,

2.      της ακύρωσης καθαίρεσης της δ/νριας,

3.      της ακύρωσης μετακίνησης παλαιού πολύπειρου στελέχους σε άλλη δ/νση,

4.      της ακύρωσης ορισμού δεύτερου δικηγόρου στην επιτροπή 152.

 Δυστυχώς η Δημοτική αρχή συνεχίζοντας τις παράλογες και παράνομες κινήσεις τοποθέτησε εκ νέου,  παράτυπα, μετά από διάστημα είκοσι ημερών(όπως το είχαμε προβλέψει, πρέπει να παίξουμε λόττο!),  τον δ/ντή που αρχικά επίσης παράτυπα  είχε  τοποθετήσει και το είχε πάρει πίσω, επανέφερε προϊσταμένη μετά από 21 ημέρες στην θέση της που την είχε «μετακινήσει», εξαιτίας της παράτυπης  τοποθέτησης του νέου δ/ντη  και τελικά η αποκεντρωμένη δικαίωσε αίτηση ακύρωσης για παράνομη τοποθέτηση εταίρου προϊσταμένου και παράνομη μετακίνηση,  της νόμιμα τοποθετηθείσης προϊσταμένης. Μπερδευτήκατε για μία ακόμη φορά ε!

Όπως έχουμε ξαναπεί. εάν όλη η ενέργεια που σπαταλιέται για επικοινωνία και δολοπλοκία, κατευθυνόταν ορθά, η τεχνική υπηρεσία και ο Δήμος θα απογειωνόταν. Αλλά το μόνο που νοιάζει είναι να αποδειχτεί  ότι δεν φταίμε εμείς, αλλά οι άλλοι, οι εργαζόμενοι κατά προτίμηση. Έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΑ, τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει το ΕΓΩ, αλλά το ΕΜΕΙΣ, όταν αυτό γίνει κατανοητό τότε ίσως αυτός ο Δήμος να έχει μέλλον. Μέχρι τότε εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων και των δημοτών και να αφυπνίζουμε συνειδήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Υ.Γ.1 Ελπίζουμε ότι όλα αυτά δεν γίνονται για την ιδιωτικοποίηση μιας τόσο νευραλγικής υπηρεσίας όπως η Τεχνική Υπηρεσία, γιατί τότε…

Υ.Γ.2 Φυσικά σε αυτή την προσπάθεια αρωγός πάντα τα γνωστό τοπικό ΜΜΕ – Ανώνυμα πάντα (αλλά αυτό θα το βρει η δικαιοσύνη).