Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ερωτηματολόγιο για Καθαρή και ζωντανή Κλείσοβα

 

Ο δρόμος για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας αλλάζει ύστερα από την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία τοπικών φορέων, οργανώσεων και πολιτών. 

 O δρόμος ομορφαίνει και γίνεται πιο καθαρός ώστε να είναι πιο φιλόξενος για όλους μας. Τα πρώτα βήματα για τον καλλωπισμό του Αλσυλλίου της Κλείσοβας (γνωρίστε την ιστορία του κάνοντας κλικ εδώ) βρίσκονται σε εξέλιξη από τον δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία ανάδειξης του δρόμου. 

 Η βελτίωση της κατάστασης στο Αλσύλλιο της Κλείσοβας αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία που θα ωφεληθεί από την αλλαγή που έρχεται. Από πλευράς μας στόχος είναι να αναδείξουμε την ιδιαίτερη αυτή διαδρομή που βρίσκεται στην καρδιά της λιμνοθάλασσας. 

Για να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας και τις προτάσεις μας προς τις τοπικές αρχές, σας προσκαλούμε να απαντήσετε στο σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί και αφορά τον δρόμο για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας. 

Απαντήστε το ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμο: https://forms.gle/Dxp5Ss3sx3MJrd1M8 

 Γνωρίστε την διαδρομή "Γύρος της Κλείσοβας" όπως την έχει καταγράψει το Messolonghi by Locals: https://messolonghibylocals.com/diadromes/gyros-limnothalassas-kleisovas/ 

Η Κλείσοβα αλλάζει. Γίνε μέρος της αλλαγής.

____

Η ανάδειξη του Δρόμου για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας είναι ένα έργο του Messolonghi by locals το οποίο υλοποιείται με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης – Points of Support» που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί.