Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Φιλοξενία παιδιών του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μεσολογγίου στην κατασκήνωση Μπούκας Αμφιλοχίας
   Από τη Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι δέκα μαθητές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μεσολογγίου φιλοξενούνται για πρώτη φορά στην κατασκήνωση της Μπούκας Αμφιλοχίας, συμμετέχοντας στα προγράμματα και τις δράσεις της για το φετινό καλοκαίρι.

Σε δήλωση του για την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος Αναστάσιος Σκαρμούτσος σημειώνει ότι «Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές της Κατασκήνωσης, όπου είχαμε την ευκαιρία της ξενάγησης αλλά και της ενημέρωσης για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μεσολογγίου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ταυτόχρονα με συμμαθητές τους από τα ΚΔΑΠ γενικής αγωγής, στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησής τους. Στον ίδιο χώρο, συμμετέχουν αντίστοιχα Κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης από τα Ιωάννινα, την Άρτα, το Αγρίνιο και το Γαλαξίδι.


 Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Κατασκήνωσης κ. Κοπίδη Κώστα, τον Συντονιστή κ. Καρακώστα Σπύρο, τον Γιατρό κ .Δήμου Νικόλαο και τους συνοδούς συναδέλφους εκπαιδευτικούς των παιδιών. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε ως Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καινοτόμα προγράμματα πάντα για το καλό των παιδιών».