Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο του συνδυασμού "Συμμαχία για το μέλλον"


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να απευθυνθώ στους υποψήφιους του συνδυασμού μας «Συμμαχία για το Μέλλον», αλλά και σε αυτούς που δεν ήταν στον συνδυασμό, αλλά μας βοήθησαν αποφασιστικά και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς.
Δώσαμε μεγάλη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες και ακραία πόλωση  και προσπαθήσαμε, μέσα σε πενήντα τέσσερις ημέρες, να ανατρέψουμε παγιωμένες καταστάσεις ετών.
Ξέραμε από την αρχή ότι η μάχη ήταν δύσκολη και ο χρόνος λίγος, αλλά τολήσαμε, χωρίς να υπολογίζουμε οποιοδήποτε κόστος. Αγωνιστήκαμε χωρίς εξαρτήσεις, με καθαρότητα, με αγάπη για τον τόπο μας, με προγραμματικό λόγο, χωρίς χρήματα και χωρίς να μπούμε σε οποιαδήποτε συναλλαγή  με ψηφοφόρους.  

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί  σας.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και μέσα από αντίξοες συνθήκες σφυρηλατήθηκαν φιλίες, που είμαι σίγουρος ότι θα συνεχισθούν και στο μέλλον.
Η 26η Μαίου δεν ήταν το τέλος, αλλά η αρχή της προσπάθειας. Η αρχή μιας πορείας, που θα αφυπνίσει συνειδήσεις και αργά η γρήγορα θα οδηγήσει στη νίκη για το καλό του τόπου μας, γιαυτό η συνεργασία μας δεν σταματά εδώ.
Τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύθηκαν και μας ψήφισαν, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους.
Θα αγωνισθούμε με ήθος, αξιοπρέπεια, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη και θα δώσουμε τη μάχη κατά της διαφθοράς.
Θα αγωνισθούμε για την προστασία του περιβάλλοντος και για να έχουν όλοι οι δημότες ίσες ευκαιρίες στη ζωή.
Θα αγωνισθούμε για την νομιμότητα, την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την εκπόνηση ένος στρατηγικού σχεδίου που θα βγάζει τον δήμο μας από το τέλμα.
Την πρώτη μάχη που ήταν το σπάσιμο της αυτοδυναμίας , που τόσο ταλαιπώρησε το Δήμο μας την κερδίσαμε. Ο αγώνας για έναν άλλο ποιοτικό Δήμο  τώρα αρχίζει.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Παντελής Σκαρμούτσος