Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με το Προεδρείο της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίαςΣε  θετικό κλίμα συναντίληψης και αμοιβαιότητας  ο  Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, συναντήθηκε την Πέμπτη 19/9/2019 το πρωί με το Προεδρείο της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας. Εκ μέρους του Σωματείου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος  Κωνσταντίνος Κατσαρός, ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Κούστας, ο Ταμίας Παναγιώτης Μυλωνάς και τα μέλη κ.κ. Επαμεινώνδας Πανάς και Σοφία Μαλάτου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς έχει ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Ο Πρόεδρος της Α ΕΛΜΕ Κ. Κατσαρός,  έθεσε στον  Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του  Δήμου.

Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Προεδρείου ο κ. Κώστας Λύρος, ανέφερε πως η ομαλή, απρόσκοπτη και κυρίως ασφαλής λειτουργία των σχολικών μονάδων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Δημοτική αρχή. Η επικείμενη συγκρότηση των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης θα λειτουργήσει άμεσα προς την κατεύθυνση αυτή .
Μετά από γόνιμη διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Προεδρείο της Α’ ΕΛΜΕ εξέφρασαν αμοιβαίες ευχές για  «καλή επιτυχία» στο έργο και τις υποχρεώσεις τους, ενώ συμφώνησαν να ανανεώσουν  βραχυπρόθεσμα τη συνάντησή τους σε ωριμότερες συνθήκες, αναφορικά με τη λειτουργία Επιτροπών και δομών που σχετίζονται με την Εκπαίδευση.