Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 ΔεκεμβρίουΣάββατο 21 Δεκεμβρίου: Το πρωί και ώρα 11.00 στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη «Ο Αη Βασίλης προσγειώνεται στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη με την Πυροσβεστική».
Απόγευμα Σαββάτου 21/12: «Τα Χριστούγεννα του Τρίτου» από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, ώρα 18.00 στο «Σπιτάκι των παιδιών» - Πεζόδρομος Χαριλάου Τρικούπη (παλαιό κτήριο εμπορικής τράπεζας)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019: ώρα 11.00 το πρωί. Τα παιδιά μεταφέρουν το γιορτινό μήνυμα με ιδιαίτερο τρόπο, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας καθημερινό μέσο. Ποδηλατούν στο πνεύμα  των Χριστουγέννων και συνοδεύουν τον Άη Βασίλη στους δρόμους του Μεσολογγίου (εκκίνηση από την κεντρική πλατεία Μπότσαρη).
11.00 «Τα Χριστούγεννα του Τρίτου» από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου συνεχίζονται στο «Σπιτάκι των παιδιών» - Πεζόδρομος Χαριλάου Τρικούπη (παλαιό κτήριο εμπορικής τράπεζας)
11.30 Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τους μαθητές του Ωδείου Μεσολογγίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
17.00 Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για όλη την οικογένεια. Συνδιοργάνωση: Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ΠΝΟΗ – Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου
18.00 « Η Κυριακή των Χριστουγέννων»  - προερταστικό event «Φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη» Μουσική παράσταση από το Μουσικό Όμιλο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» στον αύλειο χώρο της ΔΕΥΑΜ