Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο ΕΨΥΠΕΑ


Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 η Διευθύντρια κα Αγγελική Γριβοπούλου, η εκπαιδευτικός κα Μαρία Σαμαντά και μαθητές του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας Μεσολογγίου επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ στο κτήριο «Μάνεση» και πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης πραγματοποίησαν επίσκεψη μαζί με τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Λίτσα Τσαπάλου και Νίκος Χονδρός και πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ευχαριστούν θερμά τους μαθητές του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας Μεσολογγίου και τους εκπαιδευτικούς τους, καθώς και τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κο Ιωάννη Κουτρουμπούση και τον Προϊστάμενο Εκπαίδευσης κο Κων/νο Καπλανίδη για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν γλυκίσματα στα παιδιά και στο προσωπικό του Κέντρου Ημέρας. Τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.