Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

«Υπανάπτυκτοι Μεσολογγίτες!!!»


 

 Σε δημόσιο έγγραφό του, ο κύριος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προς τον Υπουργό, κύριο Νότη Μηταράκη, στις 23/06/20, αναφέρεται και ομολογεί την κατάρρευση της επιτυχημένης κινητοποίησης στην πύλη της πόλης μας πριν λίγες μέρες!

   Πολύ μεγάλη η είδηση το να στέλνεις επιστολή σε Υπουργό και Βουλευτές του νομού, για ένα θέμα που ενδιαφέρει την πόλη μας και είναι ζωτικής σημασίας και να δημοσιεύεις και δελτίο τύπου γι΄αυτό λες και κέρδισες το τζόκερ!

   1) Τι απέγινε άραγε η επιτυχία σας κύριε Δήμαρχε, που ο ίδιος αναφέρετε λίγες μέρες νωρίτερα?

   2) Γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5/06/20,  δεν απαντήσατε στην ερώτηση που σας έγινε από τον συνδυασμό μας και από εμένα προσωπικά για το συγκεκριμένο θέμα?

   3) Ισχύει ότι στο γραφείο του άμισθου συμβούλου σας, όπως εσείς είπατε και ορίσατε, κάθε μέρα συνωστίζονται δεκάδες μετανάστες? Για ποιο λόγο? Είστε ενημερωμένος?

   4) Ισχύει ότι ο ξεσηκωμός, εν μέσω κορωνοϊού, που έγινε στην Πύλη της πόλης μας, στόχευε στο να μην πάνε μετανάστες σε ξενοδοχείο άλλου επιχειρηματία, για να μην θιχτεί ο έτερος φίλος σας και χάσει έσοδα?

   5) Γιατί δεν συγκαλείτε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με μοναδικό θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, ώστε να ενημερωθούμε όλοι μας και οι δημότες?

   6) Ισχύει ότι, σε δημόσιο έγγραφο αναφέρετε ότι είμαστε υπανάπτυκτη πόλη? Τι κάνετε γι’αυτό ως πρώτος πολίτης?

   7) Αληθεύει ότι στην επιστολή που στείλατε στον Υπουργό, υπογράφετε ως Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου? Έτσι τιμάτε μια ιστορική πόλη, μη αναγράφοντας την ιερότητα αυτής?

    Ααα… και κάτι τελευταίο, τους πέντε πρωθυπουργούς που υπηρέτησαν την Ιερή Πόλη μας, τους γνωρίζετε?