Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μια μοναδική συναυλία στο Μεσολόγγι στις 31 Ιουλίου

 Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανοίγει την αυλαία των μεγάλων συναυλιών στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη σπουδαίες συναυλίες με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Αρχαίο Νεώριο των Οινιαδών την 8η Αυγούστου και τους Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα Κακοσαίου στο Λιμάνι του Μεσολογγίου την 27η Αυγούστου. 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στο Μεσολόγγι με νέα μπάντα και τα νέα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο album με τίτλο «ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ» αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια μοναδική συναυλία που θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου στο Λιμάνι του Μεσολογγίου (έναντι του Αγίου Νεκταρίου) και ώρα 21:30΄μ.μ. 

Θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια που θα μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρες

Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα, πιάνο.

 Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς

Σχεδιασμός – Χειρισμός φώτων: Γιώργος Τσάβαλος

Τιμές εισιτηρίων 

Προπώληση: 12€

Γενική Είσοδος:15€

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαδικτυακά μέσω της ticket services επιλέγοντας το επισυναπτόμενο σύνδεσμο https://www.ticketservices.gr/event/eleonora-zouganeli-mesologgi/?lang=el. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Κοινωφελούς  Επιχείρησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο 26310 55068.