Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

«Εγγραφές βρεφών - νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2022-2023 μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ. Α.Ε»

Το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει ότι, οι ωφελούμενοι γονείς οι οποίοι λάβανε voucher για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην Εναρμόνιση) περιόδου 2022 – 2023, θα πρέπει να προσέλθουν:

Για εγγραφή σε Βρεφικό Σταθμό (ηλικίες κάτω από δυόμιση ετών) Δευτέρα

05-09-2022.

Για εγγραφή σε Παιδικό Σταθμό (ηλικίες από δυόμιση έως τεσσάρων ετών)

Τρίτη 06-09-2022

στα γραφεία του Πνευματικού Κοινωνικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (Αθ. Ραζή – Κότσικα 12,30200,Μεσολόγγι) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (Εκτυπωμένο voucher, Αστυνομική Ταυτότητα, Αναγγελία πρόσληψης (Ε3) ή/και βεβαίωση εργοδότη για τις εργαζόμενες μισθωτές μητέρες, Αποδεικτικό ΕΦΚΑ η/και έναρξη επιτηδεύματος η/και καταστατικό εταιρίας για μητέρες ελεύθερες επαγγελματίες), για την ενεργοποίηση του Voucher και την εγγραφή των παιδιών τους στους  Δημοτικούς Παιδικούς και βρεφικούς Σταθμούς Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή σε Βρεφικό Σταθμό (ηλικίες μικρότερες από δυόμιση ετών) θα δοθεί αυστηρά προτεραιότητα στις εργαζόμενες (αποδεικνυόμενα) μητέρες. Επίσης, οι μητέρες των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς - Βρεφικούς Σταθμούς Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»  (2021-2022)   θα πρέπει υποχρεωτικά και άμεσα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να  συμπληρώσουν, εφόσον μέχρι στιγμής δεν το έχουν  πράξει, την ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για  το ερωτηματολόγιο εξόδου. Τα Βρέφη και τα Νήπια τα οποία θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους με την ενεργοποίηση του Voucher και την υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης, θα κληθούν να προσέλθουν στις Δομές από Δευτέρα 12-09-2022.