Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Π. Παπαδόπουλος: Δεν υπήρχε ούτε χώρος, ούτε βούληση κ. Δήμαρχε, για τη διοργάνωση εκδήλωσης δωρεάς οργάνων;

Το Σάββατο, 21-10-2022, έλαβε χώρα στη Ναύπακτο και συγκεκριμένα στην ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ αίθουσα, εκδήλωση με τίτλο «Το όνομά μου είναι Ζωή» που είχε στόχο την απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στους γονείς των παιδιών που δώρισαν τα όργανά τους για να χαρίσουν ανθρώπινες ζωές.

Μεταξύ των 14 παιδιών, ήταν και τα παιδιά δύο συμπολιτών μας – που δεν είναι σήμερα κοντά μας – ο Βασίλης Πλούμης και ο Ντίνος Σιάμος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι γονείς των παιδιών από το Μεσολόγγι. 

Το αβίαστο ερώτημα που προκύπτει, προς το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Δήμαρχε, είναι: Γιατί όχι στο Μεσολόγγι; Αρνηθήκατε και βάλατε προσχώματα στην διοργάνωση της εκδήλωσης στην πόλη μας και αυτό εξώθησε τους γονείς στη Ναύπακτο, ναι ή όχι;

Από την “απάντηση” που δόθηκε από συνεργάτες σας στο Δημοτικό Συμβούλιο την 25-10-2022 προέκυψε σαφέστατα η αμήχανη σιωπή σας σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός και αφήσατε το ενδεχόμενο να υλοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στο μέλλον…

Να σας θυμίσω εδώ ότι πάγια τακτική σας όταν οποιαδήποτε εκδήλωση προγραμματίζεται έξω και πέρα από τη δική σας αντίληψη και λογική κάνετε ότι δεν ακούτε… Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Όπως απαντούσε παλαιότερα προσφιλές μου πρόσωπο σε κρίσιμα ερωτήματα: «Αυτά που με συμφέρουν τα ακούω, αυτά που δεν με συμφέρουν δεν τα ακούω».

Έχετε να πείτε κάτι επ’ αυτού;         

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος 

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»