Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ήρθε και το επιδόρπιο: Δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση, μετακίνηση υπαλλήλου του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ΙΚΑ)!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι το “ξήλωμα” του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Δεν ερυθριούν, ούτε νοιάζονται για την οργή των πολιτών που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση για τη στήριξη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, την 15-2-2023 και συγκεκριμένα την Παρασκευή 17-2-2023, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης, μετακινεί διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ΙΚΑ).

Το ερώτημα είναι σαφές: Ο τοπικός βουλευτής γνωρίζει τίποτε επ’ αυτού; Μήπως ενοχλήθηκε για την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος; Αν ναι, τι έπραξε; Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, να βγει δημόσια και να πάρει ξεκάθαρη θέση ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ της μετακίνησης! Η αναπληρώτρια Διοικήτρια γιατί κωφεύει; Ασκήθηκαν και πάλι πιέσεις; Ο κ. Δήμαρχος θα πάρει επιτέλους “μπροστά” ή θα βλέπει «τα τρένα να περνούν» και θα κουνάει μαντήλι;

Σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ οφείλει ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη μετακίνηση που έρχεται να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.

Να γνωρίζετε όμως κάτι: Πολλά σύννεφα “μαζεύτηκαν” πλέον και η καταιγίδα που έρχεται θα σας παρασύρει και δεν θα έχετε που να κρυφτείτε, καθότι τον Μάρτιο, είναι αμφίβολο πλέον αν θα λειτουργήσει πλήρως η Παθολογική Κλινική. 

    

Πάνος Παπαδόπουλος

Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής 

Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Δημοτικός Σύμβουλος 

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»