Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα του νέου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου

 


Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Η 15η Οκτωβρίου υπήρξε μια μεγάλη μέρα για το Δήμο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Μια ημέρα που θα μείνει στην πολιτική μνήμη, ως η στιγμή που οι ίδιοι οι δημότες απέδειξαν περίτρανα πως ο κώδικας των Αρχών και των Αξιών τους είναι πανίσχυρος.

Μας έδωσαν όμως ταυτόχρονα και μια αυστηρή εντολή. Ν’ αλλάξουμε αυτό τον τόπο οριστικά. Να τον οδηγήσουμε με σταθερά βήματα και ασφάλεια σε ένα νέο πολιτικό τοπίο με βάση αυτές τις αξίες και τις αρχές.

Είμαστε συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ευθύνη που αναλαμβάνουμε είναι μεγάλη. Το ίδιο όμως μεγάλες είναι οι προσδοκίες, η διάθεση και η δυνατότητά μας  να κάνουμε πράξη τα όσα προτείναμε στους δημότες. Από αυτούς άλλωστε θα κριθούμε με την ίδια αυστηρότητα, για τη συνέπεια των λόγων και των έργων μας.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών, μας βρίσκει ενωμένους περισσότερο από ποτέ. Μακριά από άστοχες αντιπαραθέσεις, που -όπως όλοι είδαμε- το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας αποδυναμώνουν.

Εμείς όμως είμαστε δυνατοί. Είμαστε όλοι Μαζί. Παραμένουμε ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες, προτάσσοντας το συλλογικό συμφέρον του τόπου μας. Η μεγάλη «μάχη» τώρα αρχίζει και δεν πρόκειται να σταματήσει, εάν δεν τον δούμε όπως του αρμόζει.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την υπέρτατη Τιμή που μας αποδώσατε και υπόσχομαι να υπηρετήσουμε με εντιμότητα, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, τον Ιστορικό Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

 

Σπύρος Διαμαντόπουλος

Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου