Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ M.O.M. “ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ“

Με την παρούσα δήλωση επιθυμώ να γνωστοποιήσω ότι με την από 24/3/2024 επιστολή μου προς το ΔΣ του συλλόγου «Μουσικός Όμιλος Μεσολογγίου Ιωσήφ Ρωγών», την οποία παρέλαβε αυθημερόν ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Δημήτρης Μανωλάτος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ιδίας ημέρας κι έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2/2024, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου, την οποία είχα αναλάβει μετά τις αρχαιρεσίες της 13ης  Φεβρουαρίου 2024.

Οι λόγοι της παραίτησής μου αναφέρονται αναλυτικά στην εν λόγω επιστολή και δεν είναι οπωσδήποτε “προσωπικοί και οικογενειακοί“ καθώς είχα περίσσια όρεξη, αγάπη καθώς και χρόνο έτσι ώστε να προσφέρω στον σύλλογο. Άλλωστε, για σχεδόν 10 χρόνια παρήλαζα στο λάβαρο της Φιλαρμονικής.

Ταυτόχρονα με την παραίτησή μου ζήτησα αφενός την άμεση ανασυγκρότηση του Δ.Σ., ώστε να τοποθετηθεί νέος Πρόεδρος -νόμιμος εκπρόσωπος- του συλλόγου κι αφετέρου να γνωστοποιηθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η ανασυγκρότηση, όπως είχε γίνει και με το Δ.Σ. που προέκυψε μετά από τις εκλογές.

Επειδή, μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί τέτοια ανακοίνωση εκ μέρους του συλλόγου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεδομένου ότι ο σύλλογος συνεχίζει τη δραστηριότητά του και δημοσιεύονται σχετικές ανακοινώσεις του,  θεωρώ σκόπιμο από την πλευρά μου να γνωστοποιήσω ότι, κατόπιν της παραίτησής μου από τη θέση της Προέδρου, δεν εκπροσωπώ πλέον από τη θέση αυτή τον Μ.Ο.Μ. «Ιωσήφ Ρωγών».

Τέλος, εύχομαι στα παιδιά της Φιλαρμονικής να έχουν μια καλή πρόοδο και πορεία.


Με εκτίμηση,

Λίνα Ζωγράφου