Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026

Τα έργα συνεχίζονται

 

Αναπλαστικά έργα έχουν αρχίσει στο χώρο του λιμανιού και στο εξωτερικό βόρειο τμήμα του Κήπου των Ηρώων. Θα δώσουν αι αυτά άλλον αέρα στην πόλη παρόλο που μετά το Πάσχα και μετά τις διακοπές του καλοκαιριού στα σχολεία, η κατάσταση  στην πόλη παραμένει η ίδια η παλιά.

«Καλά  και άγια» όπως λέγανε παλιότερα οι γονείς μας, είναι τα έργα στην πόλη, αλλά από κόσμο….πώς πάμε;
Δε γνωρίζουμε ποιος είναι ο φορέας του έργου, δηλαδή ο χρηματοδότης,  ούτε και η εταιρεία που τα έχει αναλάβει. Ας γίνονται όμως έργα, αλλά και ο πολίτης να μην είναι ένας απλός θεατής. Λείπουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ και από τα δύο αυτά έργα, οι πινακίδες που αναφέρουν με λεπτομέρεια όλα τα σχετικά με το έργο, καθώς επίσης και μια πινακίδα με την αναπαράσταση του τελικού σταδίου του έργου. 

Δεν πρέπει ο πολίτης (από δικά του λεφτά γίνονται τα έργα) να έχει μια ….πρόγευση του έργου; Ρωτάμε δώθε – κείθε για να μάθουμε και κανείς δεν μας δίνει σημασία. Τουλάχιστον ο δήμος ας φροντίσει για την ενημέρωση όλων μας.