Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Με κάλαντα κι ευχές αποχαιρετά το 2017 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, παραμονές Πρωτοχρονιάς,  στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με ευχές για καλή χρονιά και παραδοσιακά κάλαντα.

Την αρχή έκαναν οι Οπλίτες του ΚΕΤχ, που, αφού είπαν τα κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.
 Στη συνέχεια ο  Περιφερειάρχης, υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία  του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, με παραδοσιακές φορεσιές, τα μέλη της οποίας  έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν για το νέο έτος.
Ο κ. Κατσιφάρας, συνεχάρη τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού για τη σημαντική προσφορά τους στη διατήρηση της παράδοσης και ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι και το 2018.
Τέλος, κατέφθασαν παιδιά και βαθμοφόροι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  οι οποίοι αφού έψαλαν τα κάλαντα, παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη το Ημερολόγιο του 2018 που εξέδωσε το Σώμα.
Ο Απ. Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και να συνεχίσουν το εθελοντικό τους έργο.


Εκτός από τον  Περιφερειάρχη, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Καρπέτας, Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρης Δριβίλας, η Εκτελεστική Γραμματέας, Διονυσία Μαράτου και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Νίκος Νομικός.