Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση στην Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας


Από το  Σάββατο  23 Δεκεμβρίου 2017   δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας, στο σημείο όπου είχε αποκλειστεί  από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία.

 Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, επισκέφθηκαν τη συγκεκριμένη περιοχή.
«Ήταν και παραμένει μέλημά μας να επιστρέψει το συντομότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, συνέπεια των έντονων καιρικών φαινομένων. Η περίπτωση της Κλεισούρας ήταν από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητες μας, δεδομένου ότι ο δρόμος αποτελεί τη βασική  σύνδεση μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου. Τέθηκε ως στόχος να αποκατασταθεί η σύνδεση πριν τις γιορτές και ο στόχος επετεύχθη, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει το έργο αποκατάστασης» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας

Οι εργασίες συνεχίζονται, γι αυτό και συνιστάται οι οδηγοί να διέρχονται με προσοχή από το σημείο.