Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση του Δημάρχου Ν. Καραπάνου με τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Β. Κικίλια



    Με τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Α’ Αθηνών Βασίλη Κικίλια, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.
   Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης, ήταν η αναστολή λειτουργίας του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων ως Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων λόγω των αλλαγών στο σχεδιασμό των στρατιωτικών δομών της χώρας, όπου ο Ν. Καραπάνος ενημέρωσε τον κ. Κικίλια για τις θέσεις και τις προτάσεις που υπέβαλλε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, σχετικά με την εξέλιξη και δημιουργία νέων δομών.

   Ακολούθως, ενημέρωση υπήρξε εκ μέρους του Δημάρχου και για το ζήτημα της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, το οποίο παρά τις θετικές γνωμοδοτήσεις έως σήμερα δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία είτε διαμόρφωσης του χώρου, είτε μετακίνησης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης.
   Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγαθάγγελος Κότσαλος, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Καρβέλης, Γ. Καραπαπάς, Αν. Κότσαλος, Π. Σταράμος και Γ. Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι Νομικών προσώπων  Αν. Σκαρμούτσος και Λ. Σταθόπουλος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ι.Π. Μεσολογγίου Α. Καζαντζή καθώς επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ν. Σολδάτος.