Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινές δραστηριότητες του Ν.Ο.Μ

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου σας ενημερώνει για τις καλοκαιρινές του δράσεις.

1)Ακαδημία κολύμβησης.
Ο Ν.Ο.Μ θα λειτουργήσει Ακαδημία Κολύμβησης, από αρχές Ιουλίου έως μέσα Αυγούστου. Θα δημιουργηθούν  τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων για όσους θέλουν να βελτιώσουν την κολυμβητική τους ικανότητα. Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου θα συνεργαστεί με έμπειρους προπονητές.
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, πρωινά ή απογευματινά και θα διαρκέσουν ως τα μέσα  Αυγούστου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης.
Οι μικροί κολυμβητές θα πρέπει να διαθέτουν γυαλιά κολύμβησης, σανίδα εκμάθησης, σωσίβιο, πετσέτα, καπέλο και μπλουζάκι. Τα παραπάνω υλικά μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα αθλητικών ειδών της πόλης μας.  
Τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορούν να ενταχθούν στην Ακαδημία Κολύμβησης. Εκεί, οι έμπειροι προπονητές θα μάθουν στους επίδοξους κολυμβητές όλα τα μυστικά της κολύμβησης. Με στόχο την εκμάθηση των τεσσάρων στύλ κολύμβησης, ενώ ταυτόχρονα θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους.
 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλ : 6978444888, 6973694019, 6974271607, nommes@live.com

   
2) Κάνοε Καγιάκ Ήρεμων Νερών.
Οι προπονήσεις γίνονται στην Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, σε ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον και  όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει στο γυμναστήριο του Ν.Ο.Μ στο λιμάνι.
Προϋποθέσεις: α) Ηλικία: 8 και άνω, β) να γνωρίζει κολύμπι γ) Ιατρική βεβαίωση.
Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το συναρπαστικό άθλημα του Κάνοε-Καγιάκ ήρεμων νερών μπορεί να επικοινωνήσει με τον προπονητή μας στο τηλ 6987488991.

3)Σχολή Ιστιοπλοΐας Τριγώνου για σκάφη Όπτιμιστ (optimist)
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν  το άθλημα της Ιστιοπλοΐας, το αρμάτωμα του σκάφους, τους ναυτικούς κόμπους, τους Ιστιοπλοϊκούς κανονισμούς, τα μυστικά και τις τακτικές των αγώνων. Οι προπονήσεις γίνονται στο λιμάνι.
Προϋποθέσεις: α) Ηλικία: 7-12 χρονών, β) να γνωρίζει κολύμπι γ) Ιατρική βεβαίωση. Πληροφορίες 6931036454.

4) Σχολή  Ιστιοπλοΐας  Ανοικτής Θαλάσσης (για ενήλικες)
 Η Σ.Ι.Α.Θ  λειτουργεί και το καλοκαίρι προσφέροντας υψηλής ποιότητας μαθήματα ιστιοπλοΐας σε συνεργασία με πιστοποιημένο εκπ/τη. Ήδη η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΜ συμμετέχει σε αγώνες και σε ιστιοπλοϊκά ράλι. Πληροφορίες στο τηλ 6931036454.  
                                          
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 4ος κωπηλατικός Διάπλους της Λ/Θ, σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Αιτωλικού. Τέλος η ομάδα Υδατοσφαίρισης προπονείται στο λιμάνι και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας τον Ιούλιο. Πληρ 6940583258.  

Με τιμή το νέο Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου