Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήριο ΕΟΕΔΑγαπητοί Συμπολίτες ,

Εκ μέρους όλων των μελών  της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της ομάδας σχετικά με την παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Αττικής.
Στο άκουσμα της είδησης της καταστροφικής πυρκαγιάς η ομάδα, ανταποκρινόμενη πάντα  στο κοινωνικό της έργο, με γνώμονα  την συνεισφορά στον συνάνθρωπο, κινητοποιήθηκε άμεσα τόσο με την αποστολή κλιμακίου στις περιοχές που επλήγησαν  όσο και με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της περιοχής, που βίωσαν και βιώνουν ακόμα την καταστροφή ερχόμενοι αντιμέτωποι με τον θάνατο. Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την δική σας ευαισθητοποίηση και συμμετοχή η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος κ. Νίκο Μπαλαμπάνη ο οποίος στην έκκλησή μας για βοήθεια ανταποκρίθηκε άμεσα συνεισφέροντας οικονομικά ώστε το κλιμάκιο της ΕΟΕΔ να καταφέρει εγκαίρως να καταφθάσει στο σημείο της καταστροφής.

Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο ,ο οποίος με οξυμένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, συνέδραμε στην προσπάθεια για αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους τόσο με την προσφορά οικονομικής βοήθειας, ώστε η ομάδα να βρεθεί από την πρώτη στιγμή στην περιοχή  όσο και με την παροχή επαγγελματικού αυτοκινήτου της επιχείρησής του, για να μπορέσουν να μεταφερθούν τα όσα συγκεντρώθηκαν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, καλύπτοντας τα έξοδα μεταφοράς αθόρυβα και ανιδιοτελώς  όπως πράττει σε κάθε μας ενέργεια.

Με τιμή, 
Διονύσιος Τσιρόγλου 
Πρόεδρος Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου