Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Συμμετοχή του ΝΟΜ στους διασυλλογικούς αγώνες canoe kayak



Με πενταμελή αποστολή συμμετείχε ο ΝΟΜεσολογγίου στους διασυλλογικούς αγώνες canoe kayak που διοργάνωσε ο ΝΑΣ στο Μικρολίμανο. Οι αγώνες ήταν ένα σοβαρό τεστ ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων τον Ιούλιο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αφού συμμετείχαν όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται ενεργά με το άθλημα !  
 Οι 2 αθλητές μας: Διαμαντόπουλος Νικόλας και Σπυρόπουλος Ανδρέας, πλασαρίστηκαν κοντά στις θέσεις των μεταλλίων ( 4η και 5η  θέση), o Κουφός θεόδωρος κέρδισε Χάλκινο στο 200μ Κ1 ΠΠ και οι δύο κορασίδες μας σάρωσαν τα πάντα όπου αγωνίσθηκαν πιο συγκεκριμένα η Μαρία Κατσαγάννη κέρδισε 2 χρυσά στα 200μ Κ1 και Κ2 κορασίδων και η Πολυτίμη Κατσαγάνη 1 χρυσό στα 200μ Κ2  & 1 χάλκινο στα 200μ Κ1. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σε ένα θαλάσσιο στίβο μη ιδανικό για το άθλημα. Η μεθοδική δουλειά όλο το χειμώνα του προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλου και η αγορά του νέου εξοπλισμού εξαιτίας της χορηγίας της εταιρίας ‘Ελληνικα Πετρέλαια ΑΕ‘, έφερε αποτελέσματα και πλέον η ομάδα μας θα λάβει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ιουλίου με αισιοδοξία και θετική διάθεση.                                                                                                                       
O NOMεσολογγίου θα συνεχίσει να προωθεί το άθλημα του canoe kayak στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, το οποίο μας έχει χαρίσει δεκάδες Πανελλήνιες διακρίσεις και συγκινήσεις.