Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη σε οδικά έργα της ΑιτωλοακαρνανίαςΣειρά επιτόπιων επισκέψεων σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.
Δίνοντας το στίγμα του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να ασκήσει τις αρμοδιότητές του επέλεξε να επισκεφθεί δύο διαφορετικά σημεία εργασιών σε Μεσολόγγι και Άκτιο. 
Συγκεκριμένα, αρχικά, ο κ. Μαυρομμάτης επισκέφθηκε το 38ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού (στην περιοχή της Αγριλιάς Μεσολογγίου) και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο του καθαρισμού, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου.

Ακολούθως μετέβη σε σημείο του δρόμου Ακτίου – Αγίου Νικολάου (πλησίον Νατοϊκού Στρατόπεδο) όπου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη και ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσής τους, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους. 
«Με δεδομένο ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο οδικό δίκτυο, με έργα που είτε υλοποιούνται, είτε βρίσκονται σε φάσεις λιγότερο ή περισσότερο ώριμες, στόχος της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι η συνεχής και από κοντά παρακολούθησης της προσπάθειας. Οι πόροι - εθνικοί και ευρωπαϊκοί - της Περιφέρειας ανήκουν στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και γι’ αυτό, κάθε ευρώ πρέπει να συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών, στη δημιουργία νέων ευκαιριών και στη διαρκή ανάδειξη και αναβάθμιση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας» τόνισε ο κ. Μαυρομμάτης.