Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Οι ΑΧΕΠΑ και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου – Υποδοχή από το Δήμαρχο Κώστα Λύρο

 
















Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Ύπατο Αντιπρόεδρο AHEPA Αμερικής Δημήτρη Κόκοτα, τον Κυβερνήτη AHEPA Ελλάδας Κώστα Βαρσάμη, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”  Άγγελο Σταυρόπουλο καθώς επίσης μέλη της AHEPA, υποδέχθηκε στον Κήπο των Ηρώων το Σάββατο 27/7 ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και η AHEPA Lepanto 1571.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Αμερικανών Φιλελλήνων που έχει αναρτηθεί εντός του Κήπου των Ηρώων με πρωτοβουλία της ΑΧΕΠΑ το 1939.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Μαρία Σαλμά, ο Βουλευτής Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, καθώς επίσης μέλη τοπικών φορέων και Συλλόγων. Η επίσκεψη του Υφυπουργού και των εκπροσώπων της ΑΧΕΠΑ, συνοδεία του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου συνεχίσθηκε αμέσως μετά στο Μουσείο Άλατος, όπου έγινε ξενάγηση από το δημιουργό του Νίκο Κορδόση.