Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Συγκεντρώνουμε βοήθεια για τους συμπολίτες μας στις πυρόπληκτες περιοχές

 


Αγαπητοί συνδημότες,

 το Συμβούλιο Κοινότητας της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Ι.Π. Μεσολογγίου, συμπαραστεκόμενοι στις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι συμπολίτες μας εξαιτίας των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε διάφορα σημεία της χώρας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει βασικά είδη διατροφής και ανακούφισης που θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας στις περιοχές αυτές. Θεωρούμε πως η βοήθεια αυτή αποτελεί την ελάχιστη δυνατή ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Όσοι και όσες επιθυμείτε μπορείτε να συνδράμετε την προσπάθεια με τα παρακάτω είδη:

 Πάνες μωρών και ηλικιωμένων, μωρομάντηλα, χαρτί τουαλέτας, πετσέτες, καθαριστικά είδη, νερά, κονσέρβες, φρυγανιές, ξηρά τροφή (μπισκότα, μπάρες, κράκερς), γάλα εβαπορέ, παξιμάδια, χυμοί, ρύζι, κρουασάν, φυσιολογικοί οροί, κολλύρια (Torbex), παυσίπονα, Salospir, Pulvo, ασπιρίνη, Bedatine, αντιβιοτικές και ενυδατικές κρέμες, μάσκες, γάζες και βαζελινούχες γάζες για τα εγκαύματα, ζωοτροφές ξηρές (γατοτροφή, σκυλοτροφή, ξηρά τροφή για άλογα κ.λ.π.).

 Η συγκέντρωση των προτεινόμενων ειδών θα διενεργείται στο γραφείο της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Ι.Π.Μεσολογγίου στο Παλιό Νοσοκομείο στο Μεσολόγγι τις επόμενες ημέρες από τις 7μ.μ. – 9 μ.μ. ξεκινώντας από το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 11 Αυγούστου. 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6979418124 (Νικόλαος Σταμάτης – αντιπρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας) και 6942211886 (Διονύσης Τσιρόγλου – πρόεδρος Ε.Ο.Ε.Δ. Ι.Π. Μεσολογγίου).

 Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου

 Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Ι.Π. Μεσολογγίου