Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Δημιουργικό τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο Μεσολόγγι

 

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που έρχεται, ντόπιοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος του Μεσολογγίου. Και μην ξεχνάτε οτι το info point του Μεσολογγίου σας περιμένει να το επισκεφθείτε για να προμηθευτείτε χάρτες και ενημερωτικό υλικό, μικροδώρα και αναμνηστικά φτιαγμένα με μεράκι από ντόπιους καλλιτέχνες για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας.Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου στις 19:00, ξεναγούμαστε στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης Μεσολογγίου.
Την Κυριακή  στις 19:00, επισκεπτόμαστε το Μουσείο Βάσως Κατράκη για μια ξενάγηση στο σημαντικό έργο της χαράκτριας που αποτύπωσε την πολιτιστική παράδοση του τόπου.

Τη Δευτέρα θα πετάξουμε χαρταετό στην ύπαιθρο και θα χαρούμε το φυσικό περιβάλλον και τον υγρότοπο που έχουμε την τύχη να ζούμε.  

Συνοπτικά οι δραστηριότητες για το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡ: Ξενάγηση στις 19:00 στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡ:  Ξενάγηση στις 19:00 στο Μουσείο Χαρακτικής ΒΑΣΩΣ ΚΑΤΡΑΚΗ

Δηλώστε συμμετοχή: https://messolonghibylocals.com/martios2022/

Εναλλακτικά για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, καθημερινά στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB, στο τηλέφωνο 26313 02048 ή στο email: info@messolonghibylocals.com

Σκοπός των δραστηριοτήτων που διοργανώνει το Μεσολόγγι των Ντόπιων-MESSOLONGHI BY LOCALS είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

 

Το Μεσολόγγι των ντόπιων

Messolonghi by Locals