Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Το τεχνικό πρόγραμμα… η αλογόμυγα και το… παγωμένο παγοδρόμιο…

Κατά την τακτική συνεδρίαση (15/12/2022) του Δημοτικού Συμβουλίου, που συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το τεχνικό πρόγραμμα για το προεκλογικό έτος 2023, ο Δήμαρχος κ. Λύρος ξεπέρασε εαυτόν, ώστε πολλοί να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, αφού είχε προφανή ένδεια και αδυναμία επιχειρημάτων, μου επιτέθηκε με προσβλητικούς και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, αφήνοντας υπονοούμενα ακόμη και για την τριακονταπενταετή εργασία μου και την όλη μου διαδρομή, η οποία κρίνεται εκ του αποτελέσματος και ενδεχομένως αποτυπώνεται σε μετρήσεις που ο ίδιος έχει στα χέρια του και του προκαλούν σύγκρυο… (π.χ. επιτυχημένη θητεία στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας, Τοπική Αυτοδιοίκηση, επαγγελματική αναγνωσιμότητα).

Τον κάλεσα κατ’ επανάληψη επί προσωπικού να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ και αρνήθηκε πεισματικά αποκαλώντας με «αλογόμυγα»!

Επειδή ο κατήφορος του κ. Δημάρχου δεν έχει προηγούμενο, δύο μόνο επισημάνσεις και αν θέλετε κ. Λύρο λάβετέ τες υπόψη σας:

α) Η εμπιστοσύνη στην αρχή χτίζεται στο δρόμο και όταν χαθεί φεύγει καβάλα στ’ άλογο… 

β) Η «αλογόμυγα» δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το… παγωμένο παγοδρόμιό σας. Εκεί τον λόγο έχει ο κ. Μπαμπινιώτης…

Όσο για τις άλλες «αλογόμυγες» ψάξτε στον περίγυρό σας, ίσως υπάρχουν εκεί και δεν τις έχετε αντιληφθεί… Περαστικά σας και ευτυχές το προεκλογικό νέο έτος 2023, που ως νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σας προτρέπω να ασχοληθείτε, μεταξύ των άλλων και με τα… «βρεγμένα κύματα»…

Τέλος, η «αλογόμυγα» γνωρίζετε ότι είναι αυτή που είναι. Η «θρασόμυγα» όμως γνωρίζετε επίσης πολύ καλά στο τέλος που επικάθεται…


   Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος 

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»