Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Νίκος Καραπάνος: «Που, σε ποιους διατέθηκαν ή θα διατεθούν 300.000€;»

 

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά», Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του σχετικά με τα προ ημερησίας διάταξης θέματα της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου τονίζει:

«Ντρέπεται και η ντροπή! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η μεθόδευση από τη δημοτική αρχή για την εξυπηρέτηση των μικροκομματικών της επιδιώξεων.

Συγκεκριμένα ζητείται από το δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει τη διάθεση στο Πνευματικό Κέντρο, 300.000€… Χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά για το που και πως θα διατεθούν αυτά τα χρήματα. 

Επίσης το δημοτικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει μεταχρονολογημένα προσλήψεις που κάθε άλλο παρά με διάφανες και αξιοκρατικές,  διαδικασίες έγιναν.

Γίνεται σαφές πλέον ότι η δημοτική αρχή Λύρου ακόμη και λίγους μήνες πριν από τις εκλογές συνεχίζει πιστά την υλοποίηση του δόγματος της φαυλότητας και του εκμαυλισμού συνειδήσεων, για την επίτευξη των μικροπολιτικών της επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων.

Είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβούλιου σήμερα θα αποδοκιμάσει αυτές τις πρακτικές, καταψηφίζοντας τις παραπάνω εισηγήσεις.»

Υ.Γ. Αναφορικά με τη χορήγηση βοηθήματος σε άπορες οικογένειες ελπίζουμε να μην αποτελεί την απαρχή δημιουργίας «ρουσφετολογικών παροχών» από το δήμο ενόψει εκλογών.