Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

«Αυλαία» για το 32ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών   Με την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «ΟΙΔΙΠΟΥΣ Ο μύθος της Ιστορίας του Κόσμου, όπως τον είπαν οι Έλληνες » ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 19 Αυγούστου το 32ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών.
   Ο αρχαιολογικός χώρος των Οινιαδών και ιδιαίτερα το αρχαίο θέατρο φιλοξένησε και φέτος κορυφαίες παραστάσεις αρχαίου δράματος, κωμωδίας και σύγχρονου θεάτρου, που παρακολούθησαν περισσότεροι από πέντε χιλιάδες θεατές.

   Σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αναστάσιος Σκαρμούτσος ανέφερε πως «Ο θεσμός που συμπλήρωσε φέτος 32 χρόνια «ζωής» αποτελεί μια από τις κορυφαίες πολιτισμικές διοργανώσεις του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Περιελάμβανε  κορυφαίες παραστάσεις, τις οποίες τίμησε και υποστήριξε το κοινό με την  παρουσία του. Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 32ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών».