Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

«Το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» στην γκαλερί ΑΓΚΑΘΙ-κartάλος με την συνεργασία της Πινακοθήκης Χ.& Σ.ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ.


Η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Χ.& Σ.ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ, διανύοντας το 21ο έτος πολιτιστικής της παρουσίας και προσφοράς, κλείνει τον κύκλο της με θέμα «το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» με την στ’ Διαδρομή στην Αθήνα με την γκαλερί ΑΓΚΑΘΙ-κartάλος.
Μετά το Μεσολόγγι, τώρα στην ιστορική Αίθουσα Τέχνης ΑΓΚΑΘΙ –κartάλος η έκθεση που συνδιοργανώθηκε με την Πινακοθήκη Μοσχανδρέου  «το Μεσολόγγι και ο Λόρδος Βύρων ΣΤ΄Διαδρομή» 

Έτσι, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13.00 έως 16.00 μμ στην ιστορική Αίθουσα Τέχνης ΑΓΚΑΘΙ – κartάλος, Μηθύμνης 12 & Επτανήσου, Κυψέλη θα γίνει η έκθεση που έγινε με την συνδιοργάνωση της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ. & Σ. Μοσχανδρέου, στους φιλόξενους χώρους της Πινακοθήκης, στο Μεσολόγγι  από 30 Μαρτίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2018.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο κ. Αντώνης Βογιατζής, Δικηγόρος, Πρόεδρος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών.
Οι Ζωγράφοι που συμμετέχουν είναι : Αγαπητός Αγαπητάκης/Γιώργος Αφεντάκης/Όλγα Δακτυλίδη/Κατερίνα Διακομή/Στεφανία Ζουρούδη/Μαρίνα Κροντηρά/Αγγελική Λόη/Στάθης Μαυρίδης/Λένια Οικονόμου/Νίκη Πρόκου/Μιχάλης Σοφούλης  δημιούργησαν ειδικά με θέμα « το Μεσολόγγι & ο Λόρδος Βύρων» στ΄Διαδρομή και το αποτέλεσμα μαγικό.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 16 Νοεμβρίου 2018.