Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Συνεργασία με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου   Μετά από μακρά περίοδο επεξεργασίας και διαβούλευσης με τις επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου του Μεσολογγίου, κατατέθηκε ένας ολοκληρωμένος φάκελος υποψηφιότητας για το πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Ε.Π. 2014-2020.

   Η πρόταση περιλαμβάνει παρεμβάσεις στις προσόψεις των καταστημάτων, αλλαγή του οδοφωτισμού κατά μήκος των δρόμων, σταθμούς ενοικίασης ποδηλάτων, κλιματιζόμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας κι αναπλάσεις της οδού Θυσίας, των πλατειών Κένεντυ και Πέντε Πρωθυπουργών. Παράλληλα περιλαμβάνει εγκατάσταση δωρεάν WiFi για την χρήση εφαρμογών που θα διευκολύνουν τα καταστήματα στην ανακοίνωση των ειδικών εκπτώσεών τους.
   Σε κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασίλειος Σπυρόπουλος αναφέρουν: «Η προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν κοινή, προσπερνώντας γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έγινε δε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας. Ο ολοκληρωμένος φάκελος που κατατέθηκε, πιστεύουμε πως θα είναι μια από τις 30 προτάσεις που θα εγκριθούν πανελλαδικά, προς όφελος τόσο των επιχειρηματιών όσο και των δημοτών ή επισκεπτών».