Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Σελίβειο Γηροκομείο   Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 επισκέφτηκε το «Σελίβειο» Γηροκομείο Μεσολογγίου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

   Στα πλαίσια της επίσκεψης, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας δημιούργησαν μαζί με τους ηλικιωμένους αλλά και τους εργαζομένους του Γηροκομείου ευχετήριες κάρτες, ώστε να λάβουν οι ηλικιωμένοι τη χαρά της συμμετοχής στην ομαδική εργασία μέσα σε ένα κλίμα αγάπης, ζεστασιάς και εορταστικής διάθεσης. Συγχρόνως, δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και βιώματα, να γράψουν ευχές για αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να ακούσουν και να ψάλλουν χριστουγεννιάτικους ύμνους, περνώντας ευχάριστες στιγμές.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό αλλά και τους ηλικιωμένους που διαβιούν στο «Σελίβειο» Γηροκομείο Μεσολογγίου για την θερμή υποδοχή και εποικοδομητική συνεργασία.
   Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00π.μ – 16:00μ.μ


Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο)
Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420
Email: kentrokoin.ipmes@2608.syzefxis.gov.gr