Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ανοιχτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Παντελή Σκαρμούτσου προς τον κο Κοτσόργιο


Κύριε Κοτσόργιο,
Πάντα πίστευα ότι ο πολιτικός διάλογος θα πρέπει να διεξάγεται με ήθος και με αντιπαράθεση πολιτικών επιχειρημάτων και το τηρώ. Απ΄ότι φαίνεται όμως, εσείς έχετε επιλέξει Γκαιμπελικές μεθόδους  συκοφάντησης των πολιτικών σας αντιπάλων και την τακτική του «ρίξε - ρίξε λάσπη στον ανεμιστήρα στο τέλος κάτι μένει». Οφείλω λοιπόν να σας ξεκαθαρίσω τα εξής:

1)Η κόρη μου ουδέποτε διορίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ούτε σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία με ρουσφέτι, αντίθετα σας πληροφορώ ότι είναι άνεργη.
2)Είμαι όντως μέλος της Διοίκησης των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας αλλά δυστυχώς για σας είμαι άμισθος. Αντίθετα πληρώνω  από  την τσέπη μου για τις μετακινήσεις μου και την ώρα που εσείς, μέσα στον υποχθόνιο κόσμο σας, εξυφαίνετε συνομωσίες και συκοφαντείτε συμπολίτες σας, εγώ χρησιμοποιώ εποικοδομητικά τον χρόνο μου, για να αποκτήσει η πόλη μου το Νοσοκομείο που της αξίζει.
3)Άνθρωποι που είναι στο ψηφοδέλτιό μας, όπως οι Π. Παπαδόπουλος και Π. Νούλας, όπως και ο Δ. Κοκοτος, είναι υποδείγματα ήθους, εργατικότητας και αξιοπρέπειας. Θα πρέπει να τους έχετε σαν παραδείγματα ηθικής και να είστε σίγουρος, ότι όσο και να υψώσετε το μικρό σας ανάστημα, δεν θα μπορέσετε να τους φθάσετε, ούτε στο ελάχιστο.
4)Αντιπαρέρχομαι τις γελοιότητές σας και τα fake news, περί  εσωτερικών διεργασιών πολιτικών κομμάτων.
5)Κε Κοτσόργιο, εσείς που ευαγγελίζεσθε τον αρχάγγελο της κάθαρσης του Δήμου, πως δικαιολογείτε το γεγονός, ότι στο ψηφοδέλτιό σας υπάρχει υποψήφιος καταδικασμένος από την Ελληνική Δικαιοσύνη σε δεκάδες μηνών φυλάκισης ? 
Πως δικαιολογείται το γεγονός ότι είναι ο σύμβουλός σας και ο συντάκτης των κειμένων σας ?  Προφανώς ταυτίζεστε μαζί του.
Σας συμβουλεύω λοιπόν να έχετε λιγότερο θράσος, γιατί δεν σας βγει σε καλό και πριν κάνετε την κάθαρση στο Δήμο μας, φροντίστε σας παρακαλώ να καθαρίσετε πρώτα την «κόπρο του Αυγεία» στην παράταξή σας.
Κε Κοτσόργιο δεν σας μοιάζουμε,  δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Δυστυχώς για σας, στο Μεσολόγγι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και στις 26 Μαΐου θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει.

Π. Σκαρμούτσος
Υποψήφιος Δήμαρχος