Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας


γράφει ο Βασίλης Φεύγας
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Σύμβουλος Προέδρου Νέας Δημοκρατίας


Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα στις 7 Ιουλίου. Αφήνει πίσω της μια σκοτεινή και αναξιοπρεπή περίοδο, με τη διακυβέρνηση Τσίπρα να προσβάλλει τον αξιακό και ηθικό πυρήνα του λαού μας και την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Και επιλέγει οξυγόνο Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μου έκανε την τιμή να μου εμπιστευτεί μια θέση ευθύνης σε αυτή την καινούρια εποχή για την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία. Μου ζήτησε να προσθέσω τις δικές μου δυνάμεις, στην κοινή προσπάθεια να πάει ο τόπος μας μπροστά.


Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από τα μικρά. Και στην Αιτωλοακαρνανία έχουμε πολλά να κάνουμε, για να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας. Να διορθώσουμε το μέλλον της περιοχής μας. Να επιτρέψουμε στα νέα παιδιά, τις γενιές που ακολουθούν, να αρχίσουν και πάλι να βλέπουν στον ορίζοντα περισότερο φως. Να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.

Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί παράδειγμα-πιλότο για την υπόλοιπη Ελλάδας. Ένας τόπος προικισμένος από τη φύση και την Ιστορία, με ανεξάντλητες δυνατότητες. Και κυρίως, με την υπεραξία των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των ανθρώπων της.

Αυτή είναι η δική μου δέσμευση. Να αναδείξω τον καλύτερο εαυτό μας. Και να βοηθήσω στην καλύτερη και περισσότερο αποτελεσματική αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Αυτή είναι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σύνολο της χώρας. Για το πώς θα αλλάξει την Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα. Μεθοδικά, με σχέδιο, επιμονή και συνέπεια.

Έχω την τύχη να βρίσκομαι δίπλα του, από το ξεκίνημά του στην πολιτική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός ηγέτης που θα πάει την Ελλάδα μπροστά. Και με το έργο και την ηθική ακεραιότητά του, θα διεκδικήσει την καρδιά των Ελλήνων την επόμενη τετραετία. Αφού πρώτα θα έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους για την πρωθυπουργία.