Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου


 Από το Γραφείο του αρμόδιου Αντιδημάρχου γίνεται γνωστό ότι:
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»  η διανομή τροφίμων σε 150 περίπου οικογένειες  εγγεγραμμένοι στο μητρώο ωφελούμενων της Δομής,  παρουσία του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου,  του Αντιδήμαρχου Πρόνοιας & Τοπικής Ανάπτυξης  Νίκο Καραπάνου και της Προέδρου της σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γερασιμούλας Γούργαρη .
Μοιράστηκαν τρόφιμα πρώτης ανάγκης  τα οποία ήταν προσφορά του Δήμου μας αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή όπως:
1.       ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
2.       ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
3.       MARKET IN
4.       LIDL HELLAS
 Ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή τους και την υποστήριξη τους στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Δήμος μέσα από τις κοινωνικές Δομές του. Επίσης μοιράστηκαν είδη γραφικής ύλης σε όλα τα παιδιά των δικαιούχων που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου μας, που συγκεντρώθηκαν στην Δράση που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και υπό την αιγίδα του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. Τέλος μοιράστηκαν τρόφιμα και γραφική ύλη σε όλα τα παιδιά  που φοιτούν στο ειδικό Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου, και στο ειδικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου.