Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Συναντήσεις εργασίας του Π. Σακελλαρόπουλου στην Αιτωλοκαρνανία


Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Πάνος Σακελλαρόπουλος, όπου είχε σύσκεψη με την Αντιπεφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Αθανάσιο Μαυρομμάτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρο Δημητρογιάννη.

Επίσης, ο κ. Σακελλαρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΔΕ, Κωνσταντίνο Κόλλαρη, συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων της Περιφέρειας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου, Μ. Λιάπη, αλλά και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών, Τ. Αλεξόπουλο, Χ. Καπλάνη και Ν. Φαφούτη.
«Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να αναβαθμίσουμε την Περιφέρεια. Και οφείλουμε να εργαστούμε με στρατηγική, όραμα, αλλά και προσήλωση στο καθήκον. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Η αξιοποίηση γνώσεων, εμπειριών και ιδεών κάθε στελέχους είναι πολύτιμη συνθήκη για να επιτύχουμε, γιατί η επιτυχία δεν θα είναι δική μας, αλλά επιτυχία της Περιφέρειας και τελικά, των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, τους οποίους όλοι υπηρετούμε» δήλωσε με αφορμή τις συναντήσεις του, ο κ. Σακελλαρόπουλος.