Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Την Σχολή Γεωπονικών Επιστημών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας ΛύροςΤην Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και των τμημάτων που εδρεύουν στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε την Πέμπτη 13/2/2020 ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
Ο Κώστας Λύρος συμμετέχοντας στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας κατά τον χαιρετισμό του προς τις  πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρθηκε στην πολύχρονη παράδοση που διατηρεί η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου σχετικά  με την ανάπτυξη και υποστήριξη τριτοβάθμιων  εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

«Θα είμαστε πάντα παρόντες ως δημοτική αρχή για να συζητούμε άμεσα με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών κάθε δυνατότητα συνεργασίας έτσι ώστε η λειτουργία της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών να λειτουργήσει δημιουργικά σε κάθε επίπεδο» επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, προσθέτοντας πως οι κτηριακές υποδομές που «κληροδοτήθηκαν» από το πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου στο πανεπιστήμιο Πατρών είναι πλήρεις για την ανάπτυξη της Σχολής αλλά και την επέκταση γνωστικών αντικειμένων.