Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τους εργαζομένους της Κοινωφελούς Επιχείρησης


  Με τους εργαζομένους της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τις Δομές κοινωνικής προστασίας  του Δήμου Νίκος Καραπάνος, καθώς επίσης ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης Νίκος Σπανός.

Ο Κώστας Λύρος απευθυνόμενος προς τους εργαζομένους,  σημείωσε πως γνωρίζει το παραγόμενο έργο τους και τους συγχαίρει για την ευσυνειδησία την οποία έχουν επιδείξει σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή όπου κύριο μέλημα όλων είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η διευκόλυνση της ομαλής διαβίωσης των συνανθρώπων μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη καθώς ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου επισκέφθηκε τους χώρους όπου οι μάγειρες των παιδικών σταθμών έχουν αναλάβει την παρασκευή γευμάτων, τα οποία προορίζονται για τους συνανθρώπους μας – κυρίως ηλικιωμένους -  που  υποστηρίζονται κι εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» σε όλο το Δήμο. Εξέφρασε δε την απόλυτη ικανοποίησή του για την υποδειγματική τάξη του χώρου και τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών σίτισης.