Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου βελτιώνει την πρόσβαση προς το ΔιόνιΜια παρέμβαση που αποτελούσε καθολική απαίτηση των κατοίκων της Κατοχής και όχι μόνο, ολοκληρώνεται από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου αυτές τις μέρες.

Ήδη τα συνεργεία προχωρούν σε εκτεταμένες αποκαταστάσεις του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του δρόμου προς το Διόνι και σύντομα οι μεταβαίνοντες προς την πανέμορφη παραλία θα απολαμβάνουν περισσότερη ασφάλεια και ταχύτερη πρόσβαση.

Ήταν μια υπόσχεση προσωπικά του Δημάρχου Κώστα Λύρου προς τους κατοίκους και την Δημοτική Κοινότητα Κατοχής που παίρνει σάρκα και οστά.

«Ο Δήμος μας έχει πανέμορφα μέρη που πρέπει να αναδειχθούν και αυτό θα γίνει πράξη καταρχήν με καλύτερη πρόσβαση. Στο Διόνι είναι πάρα πολλοί οι λουόμενοι που πηγαίνουν για μπάνιο, kite surfing ενώ τον δρόμο χρησιμοποιούν καθημερινά πολλοί αλιείς, αλλά και εργαζόμενοι σε εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών. Από εδώ και στο εξής αυτό θα γίνεται με καλύτερες συνθήκες και στόχος μας είναι να συζητήσουμε και την περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής που ενδείκνυται για αθλητικό τουρισμό», τόνισε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου σε δήλωσή του.

Για το ίδιο θέμα εκφράζει την ευαρέσκειά του και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Κατοχής Γιώργος Καλόκληρος εκ μέρους όλου του συμβουλίου. «Τέτοια παρέμβαση είχε να γίνει τριάντα χρόνια. Ευχαριστούμε τον Δήμο Μεσολογγίου και προσωπικά τον κ. Δήμαρχο που κράτησε το λόγο του», σημειώνει ο κ. Καλόκληρος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η πρωτοβουλία της Περιφέρειας για να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο δρόμο προς Λούρο. Κάτι τέτοιο συζητήθηκε και συμφωνήθηκε άλλωστε πριν λίγες μέρες σε σχετική συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά στο Δημαρχείο.