Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Άκρως επιτυχημένη η αποστολή του ΝΟΜεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

 

Το ταξίδι της ομάδας canoe kayak του ΝΟΜεσολογγίου από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τελείωσε. Έντεκα  Αθλητρίες-τες μας για 2 Σαββατοκύριακα αγωνίσθηκαν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, στα 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα canoe kayak και SUP. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον του canoe kayak στη περιοχή μας. Οι αθλητές μας κέρδισαν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΝΟΜεσολογγίου από την ίδρυση του τμήματος canoe kayak, το 2006. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν τα παρακάτω:

ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΕΥΗ, ΝΤΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΕΚΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ και ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ στο sup κατηγορία  master Aνδρών 40+. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την σκληρή προπόνηση που έκαναν όλο το χρόνο, όπως και στον προπονητή τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.  Ο ΝΟΜεσολογγίου υποστηρίζει ότι το άθλημα του canoe kayak sprint και γενικότερα ο ναυταθλητισμός, έχει τρομερές προοπτικές στην Αιτωλ/νία με τόσες λίμνες και ακτογραμμή. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΝΟΜεσολογγίου λειτουργεί όλο το χρόνο τμήμα canoe kayak sprint στη λιμνοθάλασσα και τμήμα ιστιοπλοΐας optimist για παιδιά από 8 έως 14 ετών στο λιμάνι και στη Τουρλίδα.  

Το επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού είναι στις 22 Αυγούστου στον 7ο  κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας. Πληρ. Εγγραφές στο www.nommes.gr . Όσον αφορά για τον κολυμβητικό διάπλου στις 9 Σεπτεμβρίου δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω των καταστάσεων.  

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου.