Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Νέα πρόσωπα σε θέσεις Αντιδημάρχων


Η Δημοτική Σύμβουλος Γερασιμούλα (Μέμη) Γούργαρη είναι το νέο πρόσωπο που εισέρχεται σε θέση Αντιδημάρχου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η κα Γούργαρη,  αναλαμβάνει την χωρική αντιδημαρχία της Δ.Ε. Οινιαδών.

O κ. Αντώνης Αλετράς σημερινός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Οινιαδών και έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος Οινιαδών, αναλαμβάνει την νευραλγική θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικού και Διοικητικού. Ο κ. Αλετράς επίσης παραμένει Αναπληρωτής Δημάρχου.

Μετά τις τοποθετήσεις ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος τόνισε σχετικά: «Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας καθώς νέα πρόσωπα εντάσσονται στην πρώτη γραμμή της Διοίκησης. Μαζί με τις εμπειρίες που έχουν ήδη αποκτήσει οι Αντιδήμαρχοι και τα διοικητικά στελέχη είμαι πεπεισμένος ότι το δημοτικό σχήμα με την διάθεση που διακατέχεται από την πρώτη στιγμή στο να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις με κοινή στόχευση και επιδίωξη, απαλλαγμένο από κακοπροαίρετες εσωστρέφειες θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το έργο του.

Είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα της τεράστιας δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς από μια πλειάδα αιρετών, συνεργατών και υπαλλήλων του Δήμου μας τους οποίους και ευχαριστώ, θα είναι πολλαπλασιαστικά.

Τα καλύτερα είναι μπροστά, κανένας και τίποτε δεν θα καταφέρει να σταματήσει το πάθος και την δουλειά που γίνεται στο Δήμο μας».