Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Οι μαθητές του Δήμου αποτυπώνουν τον ιστορικό μας πλούτο στο Instagram!

 


Διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στο “Μαθητικό διαγωνισμό για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης”

 

Οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων και Λυκείων) του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο με την υποστήριξη της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία», στα πλαίσια του διαγωνισμού μπορούν να φωτογραφίσουν με όποιο μέσο επιθυμούν (φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο), απεικονίσεις του περιβάλλοντός τους (αντικείμενα, τοπίο, πόλη, οικογένεια, σχολείο) που παραπέμπουν στην περίοδο του 1821 - 26.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν τη φωτογραφία της επιλογής τους στο σχετικό προφίλ που διατηρείται στο instagram με τίτλο Messolonghi_2021. Προκειμένου οι φωτογραφίες να γίνουν αποδεκτές χρειάζεται να αναφερθούν στο μήνυμα το ονοματεπώνυμο του αποστολέα μαθητή, το όνομα που φέρει στο instagram, προαιρετικά τίτλος φωτογραφίας, hashtag #messolonghi2021 καθώς και το όνομα του σχολείου.

Η κάθε φωτογραφία μπορεί να συνοδεύεται από σύντομες πληροφορίες με αντίστοιχα hashtags σχετικά με το περιεχόμενό της (ενδεικτικά: σημείο, περιοχή, Δημοτικό Διαμέρισμα) από σήμερα 2 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου 2021.

Με εκτίμηση,

Επιτροπή «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία»