Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Η Κλείσοβα αλλάζει και το γιορτάζουμε 30 Ιουνίου

 

Ύστερα από έξι μήνες συλλογικών προσπαθειών και επιμονής, η Κλείσοβα φορά τα γιορτινά της και μας υποδέχεται με σκοπό τη γνωριμία του ευρύτερου κοινού με την υπέροχη διαδρομή προς το Παρατηρητήριο.

Με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα, μηδενικό ανθρώπινο αποτύπωμα, τήρηση των κανόνων υγειονομικής προστασίας και πολύ κέφι, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 30 Ιουνίου από τις 19:00 -και μέχρι τη δύση του ήλιου, να κάνετε “Βόλτα στην Κλείσοβα”.


Γνωρίστε τη διαδρομή απολαμβάνοντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και ελάτε σε επαφή με τις δημιουργίες των μαθητών και των πολιτών που για 6 μήνες συμμετείχαν ενεργά για να αναδειχθεί η διαδρομή προς το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί η έκθεση με τις δικές σας φωτογραφίες με θέμα “Βόλτα Κλείσοβα” που στόχο είχε ο κάθε πολίτης να εκφράσει μέσα από τη δική του ματιά τη διαδρομή.
Σας περιμένουμε.

Συμμετέχουν τα σχολεία:
1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου
Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μεσολογγίου
Επαγγελματικό Λύκειο Μεσολογγίου
ΓΕΛ Ευηνοχωρίου
Ομάδα Φιλαναγνωσίας 2ου Λυκείου Μεσολογγίου

Το έργο “Στον δρόμο για το Παρατηρητήριο” του Messolonghi by Locals υλοποιήθηκε με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί.