Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Απόψε η Κλείσοβα φορά τα γιορτινά της και μας περιμένει!

 

Ύστερα από έξι μήνες συλλογικών προσπαθειών και επιμονής, η Κλείσοβα φορά τα γιορτινά της και μας υποδέχεται με σκοπό τη γνωριμία του ευρύτερου κοινού με την υπέροχη διαδρομή προς το Παρατηρητήριο.

Μια διαδρομή που αξίζει να τη γνωρίσουμε κάθε ώρα της ημέρας. Σήμερα Τετάρτη, 30/6, από τις 19:00 και μέχρι τη δύση του ηλίου, παιδιά, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, παππούδες και εγγόνια, μαμάδες και μπαμπάδες, εμείς αλλά και εσείς, πάμε Κλείσοβα!

Τηρούμε τους κανόνες αυτοπροστασίας και απολαμβάνοντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργίες των μαθητών και των πολιτών που για 6 μήνες συμμετείχαν ενεργά για να αναδειχθεί η διαδρομή προς το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί η έκθεση με τις δικές σας φωτογραφίες με θέμα “Βόλτα Κλείσοβα” που στόχο είχε ο κάθε πολίτης να εκφράσει μέσα από τη δική του ματιά τη διαδρομή. Απόψε πάμε Κλείσοβα, κάνε τη βόλτα.

Συμμετέχουν τα σχολεία:

1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μεσολογγίου

Επαγγελματικό Λύκειο Μεσολογγίου

ΓΕΛ Ευηνοχωρίου

Ομάδα Φιλαναγνωσίας 2ου Λυκείου Μεσολογγίου

Το έργο “Στον δρόμο για το Παρατηρητήριο” Παρατηρητήριο Κλείσοβας - Kleisova Observatory του Messolonghi By Locals υλοποιήθηκε με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη - A C Laskaridis Charitable Foundation στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί.