Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ WEBINAR ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΣΕΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου προσκαλεί τους συναδέλφους επιχειρηματίες και λοιπούς ενδιαφερόμενους στο webinar «Εμπόριο και Αγροδιατροφή», το οποίο διοργανώνει η ΕΣΕΕ στην πόλη του Μεσολογγίου την Τετάρτη, 30 Ιουνίου, σε συνεργασία με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου.

Το υβριδικό σεμινάριο, το οποίο περιλαμβάνει ενότητες που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και άλλες με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στον χώρο της εκδήλωσης, έχει στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις και τις προοπτικές που υπάρχουν στη δημιουργία νέων αλυσίδων αξίας σε εγχώριο επίπεδο. Θα το τιμήσουν με την παρουσία τους ομιλητές από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις τέσσερις κεντρικές θεματικές:

 Session 1: Εμπόριο και Αγροδιατροφή: Καινοτομία και Διαφοροποίηση στα προϊόντα και στις διαδικασίες

 Session 2: Κυκλική Οικονομία και Στρατηγική Μηδενικής Ρύπανσης στο εμπόριο τροφίμων

Session 3: Δημιουργία συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης

 Session 4: Εξωστρέφεια ελληνικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων

 Την εκδήλωση θα τιμήσει με χαιρετισμό η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία συνέβαλλε στην οργάνωση και την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Χαιρετισμό πριν από την έναρξη των εργασιών θα απευθύνουν, επίσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Κωσταντίνος Λύρος.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για το webinar μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.esee-digital.gr.