Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Προτροπή του Εμπορικού Συλλόγου για άμεσο εμβολιασμό επιχειρηματιών και εργαζομένων

Αντιλαμβανόμενη την εκ νέου δύσκολη κατάσταση που δημιουργεί η πρόσφατη κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού πανελλαδικά, η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, προτρέπει όσους επιχειρηματίες και εργαζομένους σε καταστήματα λιανεμπορίου, υπηρεσιών, μεταποίησης προϊόντων και εστίασης δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε εμβολιασμό, να το πράξουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, εφόσον φυσικά δεν συντρέχουν αποτρεπτικοί λόγοι υγείας.

 Η αγορά της πόλης μας δεν αντέχει να βιώσει ακόμα μία περιπέτεια γενικού κλεισίματος, όπως συνέβη κατά τον προηγούμενο 1,5 χρόνο. Για αυτό τον λόγο ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καλεί το σύνολο των συναδέλφων και των εργαζομένων να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους και να συμβάλλουν έτσι στην επίτευξη της πολυπόθητης ανοσίας της αγέλης, που θα μας οδηγήσει στην οριστική έξοδο από την υγειονομική κρίση.

 Ο εμβολιασμός αποτελεί, σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Μπορεί να μην είναι υποχρεωτικός, είναι όμως απολύτως αναγκαίος προκειμένου τα καταστήματά μας να παραμείνουν ανοιχτά με ελάχιστα ή και καθόλου περιοριστικά μέτρα.

     

  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                   ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ