Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Λαμπερή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεσολόγγι

 

Μέσα σε μια μαγική εορταστική  ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, γεμίζοντας την πλατεία Μάρκου Μπότσαρη στο Μεσολόγγι με χαμόγελα μικρών και μεγάλων.

Το σήμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, o οποίος  στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

«Καλώς ήρθατε στην  φετινή  εκδήλωση φωταγώγησης του  δένδρου  μας.  Ενός αληθινού και μεγάλου δένδρου . Ενός όμορφου χριστουγεννιάτικου  δένδρου που στολίσαμε με πολύ-πολύ αγάπη . Που ταξίδεψε από τα ψηλά βουνά της Ευρυτανίας  μέχρι την δίκη μας πλατεία για να μας χαρίσει την  δροσιά  και την ομορφιά του.  Ήρθε στην πόλη μας για να μας φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη πόλη μας που  ντύθηκε με τα καλά της.  Με τα Χριστουγεννιάτικά της . Με μια διακόσμηση που για μια ακόμη φορά θελήσαμε  και νομίζω τα καταφέραμε  να την κάνουμε ιδιαίτερη,  ποιοτική,   μοναδική !  Και αυτό να γίνει παράδοση, να καθιερωθεί στον τόπο μας . Όπως ακριβώς του αξίζει ! Με πολύ αγάπη  και  μεράκι και με το βλέμμα στους μικρούς μας φίλους , στα παιδιά  θελήσαμε φέτος και ετοιμάσαμε ένα πλούσιο σε δράσεις, ποιοτικό , χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα».  

Η Δημοτική Φιλαρμονική «Χ. Καψάλης» παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ τα παιδιά των ΚΔΑΠ είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση, ζωντανεύοντας το κέντρο της πόλης.

Αι Βασίληδες, ξωτικά, παιχνίδια και παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους συνέθεσαν μια ονειρική ατμόσφαιρα που ταξίδευε το νου μικρών και μεγάλων αποτελώντας συνάμα μια πρόγευση για τις επερχόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το εύρος του Δήμου ο οποίος πρόκειται να κατακλυστεί  από την μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, μέσω ποικίλων εκδηλώσεων, με φωταγωγήσεις, παραστάσεις, μουσική, παιχνίδια και εργαστήρια, με χορούς, εορταστικές αμφιέσεις, μεγάλες συναυλίες και πολλές ακόμη δράσεις που θα σκορπίσουν αισιοδοξία, χαρά και πολύ κέφι.