Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Εμποροβιομηχανικού συλλόγου με την Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας


                                                       

                                                                                   
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου μεταξύ των Διοικήσεων του Συλλόγου και της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας, αντικείμενο της οποίας αποτέλεσε η τουριστική ανάπτυξη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ο Πρόεδρος, Βασίλης Σπυρόπουλος, και ο Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, ενώ εκ της Ένωσης Ξενοδόχων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της,  Χρήστος Κωστακόπουλος και Σπύρος Φλώρος.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, κοινών στόχων και ταύτισης απόψεων, με γνώμονα την ενδυνάμωση του Αιτωλοακαρνανικού τουριστικού προϊόντος και της τοπικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, αμφότερες οι πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, κάνοντας αναφορά στις έως τώρα ενέργειές τους, καθώς και σε πιθανές μελλοντικές δράσεις που θα συμβάλουν στην  προώθηση της Αιτωλοακαρνανίας ως τουριστικού προορισμού.

Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση, αποτελεί την αρχή μιας προοπτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο η Αιτωλοακαρνανία να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας.