Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο Όμιλος Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού "ΛΙΑΡΟΣ " ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ.




Αντιπροσωπεία του Ομίλου συμμετείχε στις εορτές για την επέτειο του Ολοκαυτώματος  στο Σουλί, το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Μαΐου.

Την πρώτη ημέρα οι εκδηλώσεις επικεντρώθηκαν στην Παραμυθιά όπου πραγματοποιήθηκε  παρέλαση και την Κυριακή έλαβαν ενεργά μέρος στην Αναπαράσταση της Ανατίναξης στο Κούγκι, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπή  Παυλόπουλου.
Στην κατάθεση στεφάνου, αποτέλεσαν το τιμητικό άγημα, όπου δέχτηκαν και την θερμή χειραψία του κ. Παυλόπουλου για την παρουσία  τους, έχοντας νωπές τις μνήμες από την πρόσφατη συνάντησή τους στις Εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

Με συγκίνηση και σεβασμό για όσα είδαν άκουσαν και βίωσαν πατώντας τα αιματοβαμμένα χώματα ανανέωσαν την επόμενη συμμετοχή τους για του χρόνου, με μια πιο δυναμική και ολοκληρωμένη παρουσία του Ομίλου.
 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την θερμή φιλοξενία όλους τους υπεύθυνους στο Σούλι καθώς και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ  στον κ Ηλία Ζέρβα για το ενδιαφέρον του και για την συγκλονιστική ξενάγηση στο Κούγκι!
Ευχαριστούμε  τον Νίκο Τσακάντα μέλος του Ομίλου για τις φωτογραφίες.                                                                                   

                                                  

Με εκτίμηση

              
                            Δήμητρα Βραχά                                                                                 
 Μέλος Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσίας και Όπλισμου                 «Λιάρος»