Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΙΔΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ: ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜ ΕΝΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ 90.000 € ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ!!


 Στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ στις 12/03/2018 συζητήθηκε το αίτημα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» για μείωση του τιμολογίου χρέωσης ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες ύδρευσης προς το Νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα ζητήθηκε η μείωση της χρέωσης 2,30€/μ3 και του παγίου ύδρευσης  22,42€ , όταν αυτό ισχύει για λοιπές υπηρεσίες , όπως στα Σχολεία και στους Ι. Ναούς τιμή χρέωσης 0,37€/μ3 και πάγιο 12,77€ (δηλ. Το 6πλάσιο) . Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ μετά βαΐων και κλάδων απέρριψε το εν λόγω αίτημα .

Με ποια λογική κ. Καραπάνο ? Με ποια λογική χρεώνονται οι Ι. Ναοί και τα Σχολεία 0,37€/μ3 & 12,77€ πάγιο ύδρευσης και το Νοσοκομείο 2,30€/μ3 & 22,42€ πάγιο ύδρευσής?
Με ποια λογική οι βιομηχανίες χρεώνονται 0,74€/μ3 & 17,19€ πάγιο ύδρευσης?
Με ποιο τρόπο υπηρετείται η ισονομία στους Δημόσιους Φορείς & Υπηρεσίες και η ευαισθησία απέναντι στο Νοσοκομείο του μοναδικού φορέα παροχής υπηρεσιών Υγείας στην ευρύτερη περιοχή?


Οι σαθρές δικαιολογίες ότι πρέπει να «αντικατασταθούν» τα ανταποδοτικά και ότι θα το ζητήσουν και άλλες υπηρεσίες μόνο θυμηδία προκαλούν. Και σε τελική ανάλυση  το Νοσοκομείο έχει κάθε λόγο να είναι σε ειδικό τιμολόγιο , δεν νομίζετε?
Στον αντίποδα των παραπάνω το Νοσοκομείο τις προσεχείς ημέρες αποδίδει ακόμη 90.000 € από παλαιότερες οφειλές , δείχνοντας την ευαισθησία του για το μέλλον της επιχείρησης ! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι λοιπόν κ. Καραπάνε .  Κρίνεστε και κρινόμαστε και πολύ σύντομα μάλιστα. Αλλά το να εκδηλώνετε με τόσο μένος τα «αισθήματά» σας απέναντι στο Νοσοκομείο και την Διοίκησή του , θεωρούμε ότι έχετε χάσει τον λογαριασμό…

                                             Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
                             Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»


Υ.Γ. α) Είναι αλήθεια ότι δύο (2) Δημόσιες Υπηρεσίες της πόλης είχαν ένα (1) ρολόι , είχατε χρεώσει δύο (2) και μάλιστα με δική σας ευθύνη και δεν εισπράττατε τους λογαριασμούς? 
β) Είναι αλήθεια ότι αποπειραθήκατε να κόψετε το νερό σε μεγάλη Επιχείρηση της πόλης , ενώ είχε κάνει ρύθμιση?
γ) Είναι αλήθεια ότι κατά το δοκούν σε «ημέτερους» κάνετε ξεχωριστές ρυθμίσεις
    ναι ή όχι?