Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός και η συνειδητή αφωνία της Δημοτικής ΑρχήςΚάθε φορά που ο “αδέκαστος” στριμώχνεται και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό αντίλογο εκ μέρους του, θυμίζει… το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα». Έλα όμως που τα άστρα πλέον δεν τον βοηθούν, γιατί έχουν “σβήσει” παρακολουθώντας την πομπώδη παρουσία του στα δημοτικά πράγματα και την καθολική αποτυχία του, σχεδόν σε όλα.
Αυτό έπραξε και με την υποτιθέμενη απάντησή του στις ανακοινώσεις μας για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, χαρακτηρίζοντας ως «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» όσα με απόλυτη σαφήνεια και τεκμηρίωση αναφέρονται σε αυτές.

Θα μας επιτρέψει να δανειστούμε κάποια ρήση εκλεκτής φίλης που θεωρούμε ότι προσιδιάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση:
«Σκεφτόμουνα όλη μέρα γιατί έκοψες πέρα! Κατέληξα ότι η εμπάθεια, η εμμονή και ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός… Αναμαζώξου όσο είναι καιρός…»
Αυτά προς το παρόν.

ΥΓ. Να υπενθυμίσουμε ότι με βάση την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα είχε ολοκληρώσει ήδη την τετραετία της. Αναζητούμε εναγωνίως ένα από τα μεγάλα έργα τα οποία επικαλείται, ιδιαίτερα για την πόλη του Μεσολογγίου. Το μόνο που αφήνει πίσω της είναι μηνύσεις, αγωγές και διαταγές πληρωμής…   
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»